Guidad daglig visning

Under utställningsperioderna, onsdag – söndag kl. 13.00, kan du följa med på en guidad visning som ingår i din entrébiljett. Ingen föranmälan krävs. Se mer aktuell utställning.

– – –

Gruppbokning skola

Förskolor och grundskolor
Kom till Havremagasinet och låt eleverna uppleva konst! Tillsammans ser, pratar och fantiserar vi om konsten i den aktuella utställningen. Sen arbetar vi praktiskt med färg och form. Besöket leds av en konstpedagog och vi låter lusten och leken styra, där individens ”resa” i färg och form är det primära. Kostnadsfritt! 

Högstadiet och gymnasiet
Vi tittar på aktuell utställning och samtalar om vad som visas.  Vi ställer också frågor och samtalar kring kulturen och konstens roll i samhället och hur ungdomarna kan vara en del av detta. Kostnadsfritt!

Boka ert besök via e-post: bokning(at)havremagasinet.se

– – –

Gruppbokning företag/föreningar/organisationer 

Boka din utflykt, kick-off eller personaldag på Havremagasinet. Vi tittar på aktuella utställningar och samtalar om vad som visas och kan även arbeta praktiskt med skapande verksamhet i vår ateljé. Möjlighet finns att fika eller beställa enklare mat. Kontakta oss via mail eller på telefon för offert.
Under onsdagar till fredag kl. 13, erbjuder vi ett fördelaktigare pris på gruppbokningar eftersom vi håller öppet för allmänheten och har personal på plats, men vi kan även ta emot besök måndag och tisdag samt lördag och söndag utöver ordinarie öppettider. Minst 15 personer/gruppbokning.

Boka ett besök och be om en offert

E-post: bokning(at)havremagasinet.se

– – –

Medföljande personlig assistent till besökare har alltid fri entré.