Boka en dagkonferens med guidad visning och/eller workshop

Gruppbokning företag/föreningar/organisationer 

Boka er utflykt, årsmöte eller stämma, kick-off eller personaldag på Havremagasinets länskonsthall.

Hos oss får ni följa med in i utställningarna och uppleva konsten under ledning av konstpedagog. Vi ser på hela, eller delar i den aktuella utställningen tillsammans och berörs av konstens uttryck, komposition, färg, material. Allt utifrån era önskemål Här kan ni förundras över konstnärernas forskande arbete genom att betrakta projicerade videokonst eller kanske lyssna till ett konstverk – vad hör du? Vi samtalar om vad konsten är och ger, vad konstnären försöker förmedla till oss med sitt konstverk och på vilket sätt det tilltalar oss, eller kanske inte alls.

Konst är ingen du behöver kunna eller förstå för att besöka länskonsthallens utställningar och ateljé. Med hjälp av våra erfarna pedagoger får ni guidning genom upplevelsen i utställningarna innan gruppen går in i ateljé för att arbeta praktiskt, ibland enskilt ibland i grupp. I ateljén tillåts era sinnen att öppna sig genom bild, form och material. Det finns inget rätt och inget fel.

I ateljén skapar vi förutsättningslöst, avslappnat och utan krav på prestation, under ledning av kompetenta konstpedagoger. Du får prova på olika material och tekniker och med inspiration från utställningarna växer era skapelser. Häng med på en konstpedagogisk resa in i bilden och formen, med materialet och färgen som färdmedel.

Vi anpassar våra guidade visningar utifrån gruppernas ålder och färdigheter.