FORMBAZAR 2024

26 OCH 27 OKTOBER 2024

ANSÖKAN ÄR ÖPPEN!

 

I samarbete med oss på Havremagasinet, bjuder Svensk Form Norrbotten in till två dagar med form, design & konsthantverk. Utvalda kreatörer inom form, design och konsthantverk visar och säljer sina produkter

Förra året slog FORMBAZAREN publikrekord på Havremagasinet med över 400 antal besökare. Nytt för i år är TAKE OVER av Havremagsinets Cafe Pampas med spännande mat och dryck. Missa inte chansen att ansöka till årets FORMBAZAR.

Om ÅRETS FORMBAZAr

JURY

Urvalet görs av en jury från Svensk Form NorrbottenSlöjd och formcenterArctic Design Center och Havremagasinet som i sin bedömning tar hänsyn till kvalitet och uttryck bland utställare samt att det blir en bredd och variation i bazaren som helhet.

UTSTÄLLNINGSYTA

Storlek på bord: 60X100 cm, väggskärm kommer att tilldelas de som har hängande alster.

DELTAGARAVGIFT

Fritt deltagande om man är medlem i Svensk Form annars tillkommer en avgift på 600 SEK.

VAD INGÅR

Marknadsföring och Kommunikation
Vita bord 100 cm x 60 cm finns tillgängligt att använda. Begränsad väggyta finns, andra alternativ för presentation går också att lösa.

Obs! begränsat antal platser. Du ansvarar själv för försäljningen av dina produkter

 

ansökan

Vi tar emot ansökningar från 27 juni till 30 augusti 2024

För att lämna in din ansökan, vänligen:

  • Fyll i formuläret som finns i länken
  • Ladda upp PDF/bildfiler med minst 5 bilder/max 10 bilder som visar vad du gör och vad du vill visa på bazaren. Om vad som ska visas är ännu inte är färdiga, accepteras projektritningar, förutsatt att de åtföljs av bilder på tidigare utvecklade produkter. Vänligen inkludera även länkar till webbplatser och sociala medier om tillämpligt.
  • Ladda upp en profilbild på dig själv (för bordspratare/kommunikation)

 

LÄNK till ansökningsformuläret