Havrevänner på visning i Birgitta Linharts utställnig Tic Tac Toe, 2021

Havremagasinets vänner

Vill du bli vår vän, eller förnya ditt medlemskap?

Havremagasinets vänner är en ideell förening. Föreningen är ett stöd och ett komplement till Havremagasinet Länskonsthalls verksamhet, och verkar för att stärka intresset för konst i Norrbotten.

Som medlem i Havremagasinets vänner får du särskilda inbjudningar till en mängd olika aktiviteter på konsthallen. Du kan ta del av föreläsningar, workshops, gemensamma konstresor, guidade visningar av konstutställningar, bildcirklar, med mera.

 

Så blir du medlem eller förnyar ditt medlemskap!

Medlemskapet kostar 200 kr per kalenderår. Du kan betala ditt medlemskap i Havremagasinet Länskonsthalls reception med kort eller via Swish (1230381798).

Om du Swishar på distans, ber vi dig att skicka oss ett mejl till vanner@havremagasinet.se med följande uppgifter: namn, adress, telefon och e-post. Du hämtar ditt medlemskort i receptionen vid ditt nästa besök på Havremagasinet Länskonsthall.

Bonus! Tecknar du ditt medlemskap under årets fyra sista månader gäller det även för hela nästkommande år. Det innebär att du både kan ta del av årets program och nästa års program till priset av ett årsmedlemskap.

Om du här frågor, hör av dig till: vanner@havremagasinet.se

Välkommen till Havremagasinet!