Besök oss

Hei! Morjenta! Bures! Pass pre de’! Me naschar! Hej! העלא! Merhaba! Salut! Hola! Hello! Olá! Salaam! Привет! Hej!

Välkommen till Havremagasinet!

Havremagasinet är Norrbottens länskonsthall, här presenteras ett brett konstprogram med lokal och internationell samtidskonst med en kulturhistorisk förankring. Varje år fokuserar konsthallens program på ett specifikt tema som sträcker sig över tre utställningsperioder: vår, sommar och höst.

Vid sidan av vår ordinarie utställningsverksamhet samarbetar vi med flera olika organisationer i länet, det innefattar till exempel Luleåbiennalen som arrangeras vartannat år i Norrbotten, i samarbete med kulturorganisatörer i Boden så som BodenArr står vi som värd för konserter och föreställningar. Vi arrangerar även ett stort utbud av workshops och kurser för alla åldrar i vår ateljé. Följ programmet här på vår websida, och besök oss om och om igen!

Öppettider sommar

Utställningsperiod 6 juni– 25 september
Måndag – tisdag: Stängt
Onsdag – fredag kl 12:00–16:00
Lördag–söndag kl 12:00 – 17:00

 

Öppettider höst

Utställningsperiod 15 oktober–16 januari
Måndag–tisdag: stängt
Onsdag–söndag kl 12:00–16:00
Torsdag kväll kl 17:00–19:30

Vi håller stängt under julafton, juldagen, nyårsafton, nyårsdagen, trettondedag jul, långfredagen, påskafton, påskdagen, annandag påsk, 1 maj, midsommarafton, midsommardagen, alla helgons afton, alla helgonsdag samt under installationsperioder.

INTRÄDE

Inträde: valfritt, eller 50 kronor.

Du bestämmer själv hur mycket du vill betala för ditt besök på Havremagasinet. Pengarna stöttar oss i vår verksamhet och bidrar till att vi kan utveckla vårt program. Är det din första gång här? Då tycker vi att du ska gå in gratis, vi är glada att du har hittat hit!

Hitta till Havremagasinet

Norrbottensvägen 18,
SE-961 36 Boden
+46 (0)921 930 41
info@havremagasinet.se