Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Höstglöd

oktober 4 @ 19:00 - oktober 10 @ 16:00

För fjärde året i rad presenterar vi BodenArrs kulturvecka – som nu fått nytt namn! Höstglöd – en vecka med överdrivet mycket kultur!
Programmet startar kl. 19.00 varje kväll, dörrarna öppnas kl. 18.30, med undantag för söndagen, då vi drar igång kl. 13.00 med insläpp kl. 12.30
Begränsat antal platser.
Biljettpris : Måndag till lördag 120 kronor ordinarie pris, 100 kr medlemspris.
~~~~~~~~~~
Här presenteras programmet, beskåda och njut!
Måndag 4 oktober
Peter Green – en berättarföreställning av och med Peter Bryngelsson. Peter Alan Greenbaum är kanske bara känd i de mest nördiga bluessammanhang, men nämner man Fleetwood Mac eller låten Black Magic Woman så vet de flesta vad det handlar om. I denna berättarföreställning får vi lära oss mer om Peter Greens liv och musik.
Tisdag 5 oktober
“Här är det jag som bestämmer” – En föreställning om Piteås okända Operadiva Lydia Lindgren, Glesbygdsdivan som trotsade Jante och gick sin egen väg. En berättelse om hur historien kan se annorlunda ut när en kvinna går i en mans fotspår. Av och med Carina Henriksson och Roger Norén.
Onsdag 6 oktober
“Vi ses på torsdagar”, kortfilm av Mitra Sohrabian,
“Dialogen om själens strängar” kortfilm av Tamara Sushko
“Ge inte upp Isabella”, kortfilm av Valentina Svensson.
Natalya Ivanova (medverkar i Tamara Suskos film) uppträder med rysk balalajkamusik.
Torsdag 7 oktober
“Marjattas sång”, av och med Mirja Palo. En folkmusikalisk musikföreställning om förlossningar nu och då i Sápmi och Norrbottens finntrakter. Handlar om hur den unga kvinnan Marjatta blir gravid genom att äta ett lingon, hon förskjuts av sina föräldrar och föder sitt barn i en förtrollad bastu.
Fredag 8 oktober
Freyr – En singersongwriter bosatt i Ale som jobbar för Kanadensiska musikbolaget Nettwerk och har bland annat varit med i serien Atypical på Netflix.
Kapellet – Kapellet är ett dreamteam där samlad 300-årig erfarenhet skapar en brokig musikalisk väv av fantastiska toner och berättelser. Bruno Öqvist, Björn Erixon, Maria Erixon, Ulf B Jonsson, Gösta Gustavsson, Björn Sjöö.
Lördag 9 oktober
Syndromet – Tvåpersonsrockbandet som blandar svenska texter om det viktigaste de vet med den intensivaste rockmusik de kan frammana. Det är musik av och för brinnande hjärtan!
Krake – Luleåbandet spelar driven gitarrock på svenska – Medlemmarna är Fredrik Sjögren, Johan Algander, Malin Skarin och Fred Sundström.
Eterkropp – Malin från Luleå, Mats från Råneå samt Erik och Jesper från Umeå. Rock med texter på svenska om livets umbäranden. Nytt album kommer i vinter.
Söndag 10 oktober
Poetry Slam kommer till Havremagasinet – ett arrangemang av Ordanvind.
~~~~~~~~~~
Kulturveckan sker i samarbete med Bodens Kommun, Havremagasinet, ABF Norr Boden.
Fika säljs i caféet, du kan betala med swish eller kort.

Detaljer

Börjar:
oktober 4 @ 19:00
Slutar:
oktober 10 @ 16:00

Arrangör

BodenArr
E-post:
bodenarr@gmail.com
Webbplats:
http://www.facebook.com/bodenarrangorer

Plats

Café Pampas på Havremagasinet
Norrbottensvägen 18
Boden, 96136 Sverige
+ Google Map